Πολιτική απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων

Αντικείμενο

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών και των χρηστών του εν λόγω Δικτυακού Τόπου υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Νόμος 2472/1997 για την προστασία των προσώπων και την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως συμπληρώθηκε και ισχύει).

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών από τον Κωνσταντίνο Κουκάρα, όπως ορίζεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου προσωπικών δεδομένων. Συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίοι μαζί με την πολιτική απορρήτου μας, διέπουν τη σχέση του Κωνσταντίνου Κουκάρα μαζί σας σε σχέση με την ιστοσελίδα. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων, παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

Ο όρος «Κωνσταντίνος Κουκάρας» ή «εμάς» ή «εμείς» αναφέρεται στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας που έχει την έδρα της στην οδό Σελεύκου 46, 55535 Θεσσαλονίκη (Ελλάδα), με ΑΦΜ EL-112759696. Ο όρος "εσείς" αναφέρεται στον χρήστη ή τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας.

Σχεδίαση ιστοσελίδας: Johanne Samè

Φιλοξενία: Wix.com

 

Γενικές πληροφορίες

Η χρήση αυτού του ιστότοπου υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης: το περιεχόμενο των σελίδων του ιστότοπου αφορά μόνο στις γενικές πληροφορίες και τη χρήση. Αυτό μπορεί να αλλάξει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ούτε εμείς ούτε τρίτα μέρη παρέχουμε εγγύηση ως προς την ακρίβεια, την επικαιροποίηση, την απόδοση, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και των υλικών που βρέθηκαν ή προσφέρονται σε αυτόν τον ιστοχώρο για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Αναγνωρίζετε ότι αυτές οι πληροφορίες και τα υλικά ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες ή σφάλματα και αποκλείουμε ρητά την ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες ή σφάλματα στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού σε αυτή την ιστοσελίδα είναι εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη, για την οποία δεν θα είμαστε υπεύθυνοι. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι όλα τα προϊόντα, οι υπηρεσίες ή οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες μέσω αυτής της ιστοσελίδας πληρούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

 

Οι πληροφορίες που συλλέγονται και πως χρησιμοποιούνται

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από όλα τα μηνύματα που μας στέλνετε. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε θα χρησιμοποιούνται στις περισσότερες περιπτώσεις ειδικά για να ανταποκριθούν σε αιτήματα πληροφοριών ή για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Ζητάμε μόνο από τους χρήστες μας τα ελάχιστα απαιτούμενα προσωπικά δεδομένα ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας και να παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση. Περιστασιακά μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας με βάση την εμπειρία των χρηστών μας. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για σκοπούς επικοινωνίας μαζί σας σε σχέση με τις υπηρεσίες μας και την βελτίωση και αναθεώρηση αυτών ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό για τον οποίο δώσατε τη συγκατάθεσή σας. Δεν είναι εγγυημένο ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ασφαλή ή χωρίς σφάλματα, καθώς το μήνυμα και τα συνημμένα αρχεία θα μπορούσαν να παρεμποδιστούν, να καταστραφούν, να χαθούν, να καθυστερήσουν ή να τροποποιηθούν. Η εταιρεία μας δεν αποδέχεται ευθύνη για ζημιά που προκλήθηκε από οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συνημμένο αυτού και μπορεί να παρακολουθεί την κίνηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Προσωπικά δεδομένα

Τα δεδομένα σας θα διατηρούνται για 5 χρόνια από το τελευταίο περιστατικό χρήσης των υπηρεσιών μας. Συνεπώς, μετά το πέρας του εν λόγω διαστήματος τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, εκτός εάν ανανεώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία τους. Μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας. Δεν πωλούμε, εμπορεύουμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους, εκτός αν υποχρεωθούμε να συμμορφωθούμε σε αντίστοιχη αίτηση πληροφοριών από κυβερνητική υπηρεσία.

 

Cookies

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies (μικρά αρχεία δεδομένων που μεταφορτώνονται στον υπολογιστή σας). Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Δεν χρησιμοποιούμε cookies για να σας αναγνωρίσουμε. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για τη συλλογή ανώνυμων (μη προσωπικών) πληροφοριών, έτσι ώστε να αναγνωρίζουμε ότι ο υπολογιστής σας έχει επισκεφτεί τον ιστότοπό μας πριν. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε και να προσαρμόσουμε την εμπειρία περιήγησης και για αναλυτικά στοιχεία και μετρήσεις, σχετικά με τους επισκέπτες μας τόσο σε αυτόν τον ιστότοπο όσο και σε άλλα μέσα ενημέρωσης. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα cookies, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο έτσι ώστε να μην γίνεται αυτόματα λήψη cookies. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα cookies που έχουν ήδη αποθηκευτεί στη συσκευή σας. Ανατρέξτε στην ενότητα "Βοήθεια" στο πρόγραμμα περιήγησης.

Πιστώσεις

Ο ιστότοπος περιέχει υλικό το οποίο μας ανήκει ή έχουμε αδειδοτηθεί γι αυτό. Αυτό το υλικό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, το σχέδιο, τη διάταξη, την εικόνα, την εμφάνιση και τα γραφικά. Η αναπαραγωγή απαγορεύεται με βάση τα πνευματικά δικαιώματα, τα οποία αποτελούν μέρος των όρων και προϋποθέσεων του παρόντος. Όλα τα εμπορικά σήματα που αναπαράγονται στον παρόντα ιστότοπο, τα οποία δεν ανήκουν στην ιδιοκτησία ή δεν έχουν άδεια εκμετάλλευσης, αναγνωρίζονται στα εξής:

 

  • <a href="http://www.freepik.com">Designed by Freepik</a>

  • <a href="http://www.freepik.com">Designed by macrovector_official / Freepik</a>

  • <a href="http://www.freepik.com">Designed by Yulla / Freepik</a>

Συνδέσεις (Links)

Κατά περιόδους, ο παρόν ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς τρίτουςιστότοπους. Οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται για να διευκολύνουν την παροχή περαιτέρω πληροφοριών. Δεν σημαίνει ότι εγκρίνουμε τους ιστότοπους. Δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο του συνδεδεμένου ιστότοπου.